• 5 jaar Studio209.nlAl 5 jaar een betrouwbaar en betaalbaar.
 • Full service ICT bedrijfWeb, Graphics, IT, Consultancy, wij doen het allemaal.
 • Responsive webdesignOptimaal voor ieder scherm

Basis websites

Starter en behoefte aan een simpele website die het gewoon doet? Studio209.nl heeft al websites met CMS vanaf € 399,- of een website zonder CMS vanaf € 199,-

Responsive Design

Wilt u zich onderscheiden door op ieder medium altijd een toegankelijke website te tonen? Dat is responsive design van Studio209!

Advies en support

Gratis advies en support via e-mail. Altijd reactie binnen 24 uur. Ook geven wij advies op het gebied van automatisering en andere ICT vraagstukken. Daag ons uit!

Cases

Lejo Sloepverhuur, Nieuwveen

Voor Lejo Sloepverhuur in Nieuwveen realiseerde wij een nieuwe, frisse website. De website is uit…

Holland MTB Tours, Almere

Voor Holland MTB tours maakte Studio209.nl een complete, responsive site die meertalig te gebruiken…

Studio Swing, Den Haag

Studio Swing is gevestigd in Den Haag en is de grondlegger van Rekendans en Taaldans Voor Studio…

Lettere, Den Haag

Lettere is gevestigd in Den Haag en biedt verschillende diensten op het gebied van Italiaanse taal e…

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SEO.

Hieronder 7 tips die als basis dienen voor jouw strategie.

 1. 1. Claim jouw merknaam voor jouw social media account:

  Claim jouw merk/bedrijfsnaam als accountnaam voor jouw social media. Doe dit voordat iemand anders of jouw concurrent jouw naam gaat gebruiken. Probeer ook waar mogelijk een naam te gebruiken in plaats van het standaard accountnummer. Bijvoorbeeld de Google+ pagina van Studio209 is https://plus.google.com/+Studio209nlDenHaag in plaats van https://plus.google.com/108555164724035822904.  
 2. 2. Maak complete profielen aan:

  Zet alle basisinformatie over jouw bedrijf in het profiel van het medium. Gebruik daarbij een consistent beeldmerk om herkenbaarheid te vergroten. Bij sommige social media (bijvoorbeeld het Google+ bedrijfsprofiel), vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf.
 3. 3. Communiceer met de volgers:

  Probeer via social media te communiceren met jouw volgers. Like, retweet, volg, reageer vraag feedback enz. De meeste volgers haken na verloop van tijd af indien er alleen maar productinformatie gepost wordt en er dus alleen eenzijdige communicatie is.
 4. 4. Doe verschillende posts op verschillende media:

  Er zijn social media tools die met één druk op de knop een bericht plaatsen op al jouw social media. Gemakkelijk, maar ineffectief! Verschillende social media hebben verschillende doelgroepen met verschillende informatie behoeften. Verkopen/promoten op facebook gaat anders dan op linkedin (zie ook linkedin gebruiken voor sales). Houd daar rekening mee!
 5. 5. Lezen vóór het posten:

  Lees uw post voordat je op verzenden drukt. Foute of slechte posts kunnen uw merk of bedrijf schaden. Iets dat is gepost, verdwijnt nooit helemaal. Op het internet zijn voldoende voorbeelden te vinden van slechte social media uitingen!
 6. 6. Maak een beperkt aantal personen verantwoordelijk:

  Bij sommige bedrijven mag iedereen iets leuks op de facebook pagina zetten. Niet doen! Zorg voor een consequente schrijfstijl en spreek gedragsregels af per kanaal van wat wel en niet kan. Liken en retweeten van de concurrent is vaak niet verstandig...
 7. 7. Bijhouden:

  Doe niet zo als ik, maar houd de social media bij. Post en tweet met enige regelmaat en houd de gegevens up-to-date. Dit kost tijd, maar betaald zich op ten duur terug.

Veel succes!

Waarom Studio209.nl?

 • Eén aanspreekpunt voor ontwerp & design.
 • Al 5 jaar ervaring met Joomla! sites. 
 • Ervaring met Wordpress en Magento.
 • Ook voor ontwerp van uw drukwerk en overige DTP opdrachten.
 • Eerlijk advies, ook als dit qua verdiensten in ons nadeel is.
 • Websites vanaf € 399,-, Webshops vanaf € 1799,-.
 • Uitsluitend E-mail support. Geen dure 0900 nummers.
 • 100% open source CMS en Webshop software.
 • Geen verplicht onderhoudscontract.

Onze filosofie

Als bedrijf kan je alleen scherp en innovatief blijven door klanten alle vrijheid te geven om bij je weg te gaan. Wij sluiten geen langdurige (dure) contracten en dwingen u niet om met een door ons zelf ontwikkeld gesloten CMS te werken. Wij gebruiken uitsluitend OpenSource CMS en Webshop systemen waardoor u zelf de keuze heeft in wie uw systeem onderhoudt. Wij geloven in het bieden van goede, betaalbare service zodat u er zelf voor kiest om gebruik te blijven van onze dienstverlening. Dit doen wij bij Studio209.nl al 5 jaar en blijven wij in de toekomst doen, betrouwbaar en betaalbaar.
Alfred Douma, oprichter - Studio209.nl

Uit het blog

Webshop kortingsacties? Ken uw doelgroep! (14379)

Jongere internet generaties hebben liever een percentage korting, maar oudere generaties geven de voorkeur aan gratis verzending.…

oktober 01, 2014Read more >>

Social media strategie (13129)

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SE…

november 05, 2014Read more >>

Factuur in Excel (20448)

Veel kleine ondernemers hebben geen behoefte aan een duur boekhoudpakket en maken zelf hun facturen in Excel of in Word. Voor deze ondernemers heb ik…

mei 07, 2014Read more >>

Contact

Studio209.nl Loosduinse Hoofdplein 209 2553 CP DEN HAAG

KvK Haaglanden 27338236
Let op: per 1 mei een nieuw rekeningnummer
NL38 BUNQ 2290 8113 27
 

Volg ons

Twitter Google facebook Linkedin 

Webwinkel-Keur-Partner