Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SEO.

Hieronder 7 tips die als basis dienen voor jouw strategie.

Lees meer: Social media strategie

Vanaf 13 juni 2014 (nog twee weken op het moment van schrijven) ben je als webshop eigenaar verplicht om volledig aan een aantal nieuwe regels te voldoen. Webwinkeliers moeten door een Europese wetswijziging een aantal belangrijke zaken wijzigen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken die je helpen met de wijzigingen:

Lees meer: Reminder: v.a. 13 juni nieuwe regels voor webwinkels

Jongere internet generaties hebben liever een percentage korting, maar oudere generaties geven de voorkeur aan gratis verzending.

Lees meer: Webshop kortingsacties? Ken uw doelgroep!

Zodra jouw webshop begint te groeien en je begonnen bent met een goedkoop hosting abonnenment, dan kan het om een snelle shop te houden noodzakelijk zijn om te verhuizen naar een nieuwe hostingpartij. Het verhuizen van websites en webshops is vaak een hoop werk. Bij het verhuizen van een Magento site heb je naast de gebruikelijke zaken, ook nog het probleem dat de mappenstructuur met afbeeldingen case-sensitive is opgebouwd. Hierdoor heb je al snel problemen dat op jouw nieuwe server veel afbeeldingen ontbreken.

Lees meer: Tip: Magento webshop verhuizen

Er zijn vele oplossingen voor het maken van een mailing. Hoewel er prachtige oplossingen zijn binnen Joomla! CMS, is een van de eenvoudigste en bekendste mailingsystemen die van MailChimp.

Lees meer: Mailing met Mailchimp?

In Las Vegas zijn de afgelopen dagen de nieuwe versies van Magento gepresenteerd, EE 1.14 en CE 1.9. Aangezien Studio209.nl alleen webshops maakt op basis van de Community Editie van Magento, beperken wij ons hier tot de belangrijkste wijzigingen van Magento CE 1.9.

Lees meer: Magento CE 1.9 nu beschikbaar

Heeft jouw webshop een slechte pagespeed score. Komt dit o.a. doordat er geen gzip compressie is? Zet gzip compressie eenvoudig aan d.m.v. een aapassing in het .htacces bestand in de root van jouw Magento installatie. 

Lees meer: Gzip compressie aanzetten

Er wordt vaak aan ons gevraagd, hoe kom ik zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten? Helaas is hiervoor geen eenduidig antwoord te vinden. Er zijn vele bronnen en experts die hier hun eigen mening over hebben. Bovendien verandert Google het ranking algorithme regelmatig waardoor de tips van gisteren vandaag geen waarde meer hebben. Een aantal fundamentele zaken zijn echter in de afgelopen jaren steeds constant gebleven. Wij hebben een poging gedaan een lijst samen te stellen van de in onze ogen 10 belangrijkste SEO tips die ook voor iemand zonder veel technische kennis eenvoudig zijn toe te passen.

Lees meer: Gratis Top 10 SEO tips voor Google

Ja, snelle hosting is belangrijk! Maar dat wist u eigenlijk al. Waarom is snelle hosting belangrijk? Hieronder de belangrijkste redenen om iets meer te betalen voor een snelle hotingpartij.

Lees meer: Snelle hosting, belangrijk?

Veel kleine ondernemers hebben geen behoefte aan een duur boekhoudpakket en maken zelf hun facturen in Excel of in Word. Voor deze ondernemers heb ik een gratis template gemaakt voor een Factuur in Excel.

Lees meer: Factuur in Excel

Pagina 1 van 2

Uit het blog

Webshop kortingsacties? Ken uw doelgroep! (14380)

Jongere internet generaties hebben liever een percentage korting, maar oudere generaties geven de voorkeur aan gratis verzending.…

oktober 01, 2014Read more >>

Social media strategie (13129)

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SE…

november 05, 2014Read more >>

Factuur in Excel (20448)

Veel kleine ondernemers hebben geen behoefte aan een duur boekhoudpakket en maken zelf hun facturen in Excel of in Word. Voor deze ondernemers heb ik…

mei 07, 2014Read more >>

Contact

Studio209.nl Loosduinse Hoofdplein 209 2553 CP DEN HAAG

KvK Haaglanden 27338236
Let op: per 1 mei een nieuw rekeningnummer
NL38 BUNQ 2290 8113 27
 

Volg ons

Twitter Google facebook Linkedin 

Webwinkel-Keur-Partner